Horeca- en recreatiecentrum Fresh & Fast in Duiven zoekt verbinding met naastgelegen Bult van Putman.
Volledig scherm
PREMIUM
Horeca- en recreatiecentrum Fresh & Fast in Duiven zoekt verbinding met naastgelegen Bult van Putman. © Fresh & Fast

Fresh & Fast Duiven omarmt Bult van Putman: ‘Lekker wandelen na verse hap’

DUIVEN - Het horeca- en recreatiecentrum Fresh & Fast in Duiven krijgt een directe verbinding met de Bult van Putman. Bezoekers lopen straks van het terras zo de voormalige vuilstort op.

9 reacties

 • Sanne

  1 maand geleden
  Een verbinding van een fastfood terrein met een officieel natuurgebied?? Hoe kan Natuurmonumenten hier mee instemmen? Ik loop hier dagelijks in alle rust, ik zie regelmatig een haas en een roofvogel, dat gaat echt niet samen met fastfoodsketens! Ik voorzie al alle milkshakebekers in de slootjes liggen, weer een stukje natuur dat verloren gaat, erg jammer.
 • Hans de Graaf

  1 maand geleden
  Mensen uit de omgeving kennen de geschiedenis van deze bult. Beleidsmakers niet. Die zien een plek voor recreatie. Zegt genoeg.
 • Ha Ka

  1 maand geleden
  Voormalige vuilstort? Zijn de problemen daar dan opgelost? Hebben we hier niet te maken met een grote gifbult die het grondwater en het water in de Ijssel bedreigd met de meest giftige stoffen van Billiton en Shell die je je maar voor kan stellen? Hier zijn mensen letterlijk stinkend rijk geworden.
 • Titus null

  1 maand geleden
  Tjee, alweer een eetschuur, terwijl er al een mega gebouw , ook daar tegenover staat, waar zou gegeten worden, maar heb daar, ook - vóórdat corona er kwam, nooit iets zien gebeuren. Zijn best leuke plannen, maar is het te verwezenlijken? De associatie vuilstort, met fastfood lokt altijd al commentaar uit, soms wel humoristisch! Hopelijk komt daar dan een mammoetgrote afvalbak te staan, want het zwerfvuil waait daar ofwel richting Lathum, of naar Westervoort, de 'fall-out" in Duiven!
 • Peter Schampers

  1 maand geleden
  Is dat niet heel erg toepasselijk; fastfood op een vuilstortbelt?
 1. Actie sportscholen: stilzitten is geen optie, wij moeten open
  Play

  Actie sportscho­len: stilzitten is geen optie, wij moeten open

 2. Vrouw zwaargewond bij schietpartij in Didam
  Play

  Vrouw zwaarge­wond bij schietpar­tij in Didam

Liemers