Groot horeca- en recreatiecentrum Fresh & Fast opent in 2021 bij Duiven

videoDUIVEN - Duiven heeft al de IKEA als grote publiekstrekker en daar komt in de nabije toekomst een groot horeca- en recreatiecentrum bij. In 2021 moet het nieuwe complex met vijf tot negen horecagelegenheden en verschillende recreatieve voorzieningen er staan.

Volledig scherm
Een artist impression van Fresh & Fast, een horecaconcept van Ten Brinke Slot Projectontwikkeling uit Varsseveld. Op de achtergrond is de Bult van Putman te zien. © Ten Brinke Slot Projectontwikkeling B.V.

Het bedrijf Ten Brinke Slot projectontwikkeling uit Varsseveld denkt volgend jaar te beginnen met de bouw van de nieuwe publiekstrekker langs de A12. Het complex met de naam Fresh & Fast,  bestaat straks uit vijf tot negen horecagelegenheden plus recreatieve voorzieningen. De ontwikkelaar denkt aan een klimmuur, bowlingbanen, trampolines of een binnenspeeltuin. Op die manier kunnen bezoekers van onder meer Ikea tussen het shoppen door of na een lange winkeldag kiezen uit verschillende zaken om een hapje te eten of te ontspannen. 

Volgens ontwikkelaar Erwin Slot is dat wat de consument van nu wil: een mix van horeca en vermaak. ,,Dit plan sluit aan bij de marktbehoeften. De consument wil wat te kiezen hebben. Het moet vers zijn en snel. Met minder neemt hij geen genoegen.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers