Volledig scherm
De kweekruimte met wietplanten die in april werd gevonden in de Duivense woning. © Politie

Huis in Duiven vier weken op slot na vondst wietkwekerij

DUIVEN - Een woning in Duiven blijft de komende vier weken op slot na de vondst van een wietplantage. In het huis aan de Putterstraat werd begin april een kwekerij met 96 wietplanten gevonden, meldt de gemeente Duiven woensdag.

Alle softdrugs en apparatuur zijn door de politie in beslag genomen. 

Burgemeester Rik de Lange heeft op basis van de Opiumwet besloten dat het huis op slot gaat tot woensdag 10 oktober. Het is niet bekend of het wordt gebruikt als vast woonadres.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Buurt Didam: te hoog relaisgebouw pal voor bungalows moet weg

    Buurt Didam: te hoog relaisge­bouw pal voor bungalows moet weg

    DIDAM - Mensen in de buurt zeggen dat ze nooit hebben kunnen zien aankomen dat er pal tegenover hun bungalows een gebouw van 3,5 meter hoog, 12 meter breed en 4,70 meter diep zou komen te staan. Toen de bewoners aan de Pittelderstraat in Didam eenmaal doorhadden wàt Strukton met de vergunning van de gemeente naast het spoor ging bouwen, maakten ze direct bezwaar. Te laat? Het gebouw staat er. ,,Maar het moet weg. Het gaat weg”, zeggen de bezwaarmakers resoluut.

Liemers