Volledig scherm
PREMIUM
Bestuursleden Tim van der Kroon, Jorijn Beijer en Luuk van Mierlo (v.l.n.r.) druk in de weer met de verbouwing. © Jan Ruland van den Brink

Jeugdsoos wil ondanks natte tegenvaller vóór de kermis open

GROESSEN - Voor het bestuur van jongerensoos Rinoceros uit Groessen zijn het spannende tijden. Hun soosgebouw moet zo snel mogelijk open voor de seizoensopening en de Groessense kermis, maar een lekkage tijdens de grote verbouwing gooit roet in het eten.  

,,We waren bezig met het dak. Toen kwamen de platen naar beneden en kregen we lekkage. Waardoor we flinke waterschade en elektroschade hebben’’, zegt  voorzitter Luuk van Mierlo. De verbouwing van de 'Rino' was hoog nodig. Door de renovatie komen het aangrenzende dorpshuis en de judovereniging onder één dak. ,,Het is echt een vooruitgang. We hebben nu een veel ruimere ingang en het steegje naast het gebouw is nu afgesloten. Daar waren nog wel eens ongeregeldheden’’, zegt Van Mierlo. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verjaardag vieren in de voetbalkantine? Dat mag, maar zonder een biertje
    PREMIUM

    Verjaardag vieren in de voetbalkan­ti­ne? Dat mag, maar zonder een biertje

    DUIVEN - In kantines en dorpshuizen in de gemeente Duiven mag geen alcohol worden geschonken tijdens persoonsgebonden activiteiten zoals verjaardagen. Dit soort feestjes mag echter wél gewoon gehouden worden. Dat heeft de gemeente Duiven expliciet vastgelegd in de nieuwe drank en horecaverordening. Met deze lijst met regels wil Duiven onder meer oneerlijke concurrentie voor reguliere horeca tegengaan.

Liemers