Een agent in de bakkerij in Duiven, kort na de overval.
Volledig scherm
PREMIUM
Een agent in de bakkerij in Duiven, kort na de overval. © Persbureau Heitink

Junk schaamt zich voor overval op 17-jarig winkelmeisje in bakkerij Duiven: ‘Ik ben een eersteklas klootzak’

DUIVEN - Een 27-jarige junk beseft dat hij nooit goed kan maken wat hij een 17-jarig winkelmeisje in een bakkerswinkel in Duiven vorig jaar aandeed. Hij overviel de bakkerswinkel op het Eilandplein op 12 september vorig jaar.

7 reacties

 • La Calamita

  2 maanden geleden
  Graag wil ik gebruik maken van de mogelijkheid om hier mijn gedachte te delen , helaas zijn hier meer slachtoffers ! de ouders van het overvallen meisje de ouders van de hier omschreven "Junk" lees ook zoon van iemand helaas leven wij in een maatschappij die er niet beter op wordt . oordeel niet voordat om jou oordeel gevraagd wordt sta niet direct klaar met jouw oordeel hoor en weder hoor
 • A.M. BERBEN

  2 maanden geleden
  @ Leon Hendriks: Ja de aanduiding "junk" is volstrekt helder hier en maakt tegelijkertijd ook duidelijk met wat voor een dader we het hier te maken hebben. Ik vind dat waardevol.
 • Joep Meij

  2 maanden geleden
  Ik hoop dat zijn spijt terecht is en hij van de drugs af kan blijven. Ik wens het overvallen meisje veel sterkte maar de jongen ook, zet hem op. Door te stoppen met die troep kun je laten zien dat je echt spijt hebt.
 • Els Weber-van Dreuten

  2 maanden geleden
  Ben benieuwd of hij echt van de drugs af kan blijven, hoop toch niet dat drugsgebruik ook dempend werkt voor de gevangenisstraf.
 • leon Hendriks

  2 maanden geleden
  Junk? Alles voor de lezers hè Gelderlander...

Liemers