Vogelkwekers speuren de vogelmarkt in Duiven af.
Volledig scherm
Vogelkwekers speuren de vogelmarkt in Duiven af. © De Gelderlander

Liefhebbers kijken hun ogen uit op Duivense vogelmarkt met parkieten en kanaries

DUIVEN - Fluitende kanaries, fel gekleurde tropische vogels en driftig handelende mannen. Bij de Duivense vogelvereniging Witropaka was zondag de jaarlijkse vogelmarkt. Vogelkwekers, liefhebbers en andere fanaten keken hun ogen uit in het verenigingsgebouw aan de Visserlaan in Duiven.

1 reactie

 • j Linde

  3 jaar geleden
  Laatst was er een verzamelaar op tv en die beestjes zitten dag en nacht in dat kleine kooitje. Misschien gezond, maar gelukkig??
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  2

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Liemers