Bestuurskundige John Bijl vindt dat de kiezer recht heeft op een verklaring. Raadslid Piet Arends zou meer uitleg moeten geven over zijn besluit om uit Lokaal Alternatief in Duiven te stappen.
Volledig scherm
PREMIUM
Bestuurskundige John Bijl vindt dat de kiezer recht heeft op een verklaring. Raadslid Piet Arends zou meer uitleg moeten geven over zijn besluit om uit Lokaal Alternatief in Duiven te stappen. © Eigen foto

Mysterieuze scheuren in Lokaal Alternatief: ‘De kiezers hebben recht op uitleg’

DUIVEN - Het rommelt in de grootste politieke partij van de gemeente Duiven. In een mum van tijd  raakte Lokaal Alternatief twee raadsleden kwijt. En dus ook twee zetels. Maar een heldere verklaring voor deze strubbelingen blijft uit.

2 reacties

  • Henry de Haan

    2 jaar geleden
    Wat een soap. 2 personen uit de fractie. Bestuur opgestapt. De clown Knol die geen zinnig woord uitbrengt en allen samenvat of een reactie geef omdat hij zo graag in de schijnwerper staat. Zou hij deze klus wel afmaken, of net zoals altijd weer afhaken? Meijer die danst zoals ze het willen en huilt als het lastig wordt. Dijkstra die ineens geen fractievoorzitter meer was. Koning die onbeschoft behandeld is door de partij. Alleen bij Hermsen is er nog geen smet. Oh ja , Tiedink. Wat is die dommm.
  • petra damme

    2 jaar geleden
    ruzie in groessen ??