Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Marcel Jurian de Jong

Nieuwe aanpak rond verward gedrag in Duiven en Westervoort: ‘Gaat niet alleen om personen die met een mes zwaaien’

DUIVEN/WESTERVOORT - Politie en zorgverleners gaan in Duiven en Westervoort efficiënter samenwerken om verwarde mensen beter op te kunnen vangen. De twee gemeenten geven zo samen gehoor aan de oproep van de landelijke overheid om met een plan van aanpak te komen. 

10 reacties

 • Wilma Driessen-Jansen

  5 maanden geleden
  Zo is dat tegenwoordig toch geregeld, er moeten eerst ongelukken of  doden vallen voor er iets gedaan word, dan al het wel weer afgedaan worden als een incidentje, ze moeten nog meer weg bezuinigen, gaat hier steeds beter toch??
 • Appeltje

  5 maanden geleden
  Wat mij opvalt, dat het hoe langer hoe meer in die dorpen gebeurd. Het Groene, naober, en vaak het rustige, doet blijkbaar ook geen goed meer. Derde artikel hier over al vandaag in de krant.
 • Kleinnagelbrink

  5 maanden geleden
  Is ook geen politiewerk belachelijk Die moeten boeven vangen, relschoppers laten opdonderen, diefstallen oplossen ct.   Niet dit werk Dat is GGZ werk!
 • Kleinnagelbrink

  5 maanden geleden
  Lees over een man in Angerlo, politie met aantal mensen 3 uur per dag !!!  bezig met hem  Kom op overheid DOE iets Zet die man in de Tweede Kamer neer , dan regelen ze wel iets Deze mensen horen in gesloten inrichtingen, zoals vroeger Nu gebeurt er niks door en met hem, maar dat kan zo omslaan en er vallen doden/gewonden En dan? jemmeren? En de politie heeft wel andere dingen te doen. Is niet hun werk, GGZ moet dit regelenen
 • Adrie

  7 maanden geleden
  De huidige toestand vind ik ook een klap in het gezicht van al de mensen die in het verleden hun werk als begeleider zo goed mogelijk deden. Veranderingen zijn altijd nodig, maar doe dat dan door de bestaande structuren te verbeteren, niet door die rigoureus af te breken door steeds weer iets nieuws op te zetten en verworven kennis en kunde uit het verleden bij het grof-vuil te zetten.
 1. Stijging van aantal WW-uitkeringen in de Liemers valt relatief laag uit; buurregio's scoren slechter
  PREMIUM

  Stijging van aantal WW-uitkerin­gen in de Liemers valt relatief laag uit; buurregi­o's scoren slechter

  ZEVENAAR - Het aantal WW-uitkeringen in de Liemers is in een jaar tijd met 17,2 procent gestegen naar 1981 WW-uitkeringen eind december 2020. In december 2019 telde de regio nog 291 uitkeringen minder, namelijk 1690. Vergeleken met de landelijke en regionale cijfers doet de Liemers het overigens heel goed. Landelijk steeg het aantal WW-uitkeringen met 27,8 procent, buurregio Achterhoek moest het doen met 20,3 procent.
 1. Heftige bodycambeelden van fotograaf tijdens rellen in Eindhoven
  Play

  Heftige bodycam­beel­den van fotograaf tijdens rellen in Eindhoven

 2. Michiel en Wendy verrassen agenten met kroketten en taart
  Play

  Michiel en Wendy verrassen agenten met kroketten en taart

Liemers