Nijmeegse verlaat MediaMarkt met haar baby én gestolen goederen in kinderwagen

DUIVEN - Een stel uit Nijmegen is zondagmiddag aangehouden wegens winkeldiefstal uit de MediaMarkt in Duiven. Ze hadden verschillende goederen onderin een kinderwagen gelegd waarin ook een baby lag. De vrouw was vervolgens de zaak uitgelopen. 

Een beveiliger kwam in actie toen het alarm afging. Later bleek volgens de politie in Duiven dat alles op camerabeelden was vastgelegd. 

De verdachten, een 28-jarige vrouw en een 32-jarige man uit Nijmegen, zijn  met het kind naar het bureau in Arnhem gebracht. Vanwege de aanwezigheid van de baby is de zaak snel afgehandeld. De twee kregen een boete en mogen de MediaMarkt niet meer in. 

Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Nannique Spiek uit Duiven loopt kwartmarathon voor KWF na overlijden docent
    PREMIUM

    Nannique Spiek uit Duiven loopt kwartmara­thon voor KWF na overlijden docent

    DUIVEN - Het plan om te gaan hardlopen voor een goed doel zat al een tijd in het hoofd van Nannique Spiek (17) uit Duiven. Maar het was er nog niet van gekomen. Tot een verschrikkelijke gebeurtenis op haar school – Hogeschool Saxion in Apeldoorn – haar het beslissende zetje gaf. Na het overlijden van docent Frederiek Slijkoord vormde Spiek met medestudenten Team Voor Frederiek. Zondag 7 april lopen ze voor KWF Kankerbestrijding de kwartmarathon tijdens de Rotterdam Marathon.

Liemers