Deze autowrakken ontkwamen niet aan de brand.
Volledig scherm
PREMIUM
Deze autowrakken ontkwamen niet aan de brand. © Jan Ruland van den Brink

Nu nog elektriciteit en dan kunnen alle gedupeerden van brand Duiven weer verder

DUIVEN - Een paar dagen na de fatale brand bij autorecyclingsbedrijf De Moestuin in Duiven staat bij de betrokkenen alles in het teken van de toekomst. Louis en Richie Berendsen willen niets liever dan zo snel mogelijk hun geruïneerde bedrijf weer opbouwen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Terwijl vuurzee zijn autosloperij in Duiven verwoest, zit Louis op het bureau: ‘Dachten ze dat ik het zelf in de hens had gezet?’
    PREMIUM

    Terwijl vuurzee zijn autoslope­rij in Duiven verwoest, zit Louis op het bureau: ‘Dachten ze dat ik het zelf in de hens had gezet?’

    DUIVEN - De brand vrijdag bij de autosloperij in Duiven heeft voor tonnen schade aangericht. Dat zeggen Louis en Richie Berendsen, die als vader en zoon het autorecyclingsbedrijf runnen. De brand is volgens hen door stomme pech ontstaan. Terwijl een vuurzee het autobedrijf grotendeels in de as legde, zat vader Louis tot zijn eigen woede urenlang vast op het politiebureau in Arnhem.

Liemers