Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

OM wil celstraf voor man uit Groessen die stiefdochtertje intiem zou hebben betast

ZUTPHEN / GROESSEN - Een 34-jarige man uit Groessen moet, als het aan de officier van justitie ligt, veroordeeld worden tot 20 maanden cel, waarvan 10 voorwaardelijk, voor het indringend betasten van zijn stiefdochtertje, voor wie hij als een vader was. De officier van justitie eiste die straf maandag voor de rechtbank in Zutphen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Terwijl vuurzee zijn autosloperij in Duiven verwoest, zit Louis op het bureau: ‘Dachten ze dat ik het zelf in de hens had gezet?’
    PREMIUM

    Terwijl vuurzee zijn autoslope­rij in Duiven verwoest, zit Louis op het bureau: ‘Dachten ze dat ik het zelf in de hens had gezet?’

    DUIVEN - De brand vrijdag bij de autosloperij in Duiven heeft voor tonnen schade aangericht. Dat zeggen Louis en Richie Berendsen, die als vader en zoon het autorecyclingsbedrijf runnen. De brand is volgens hen door stomme pech ontstaan. Terwijl een vuurzee het autobedrijf grotendeels in de as legde, zat vader Louis tot zijn eigen woede urenlang vast op het politiebureau in Arnhem.

Liemers