Omdracht Groessen.
Volledig scherm
Omdracht Groessen. © theo kock persfotografie

Omdracht Groessen voor het laatst in deze vorm

GROESSEN - De processie in Groessen is zondagmiddag voor het laatst in deze vorm gehouden. Volgend jaar wordt de omdracht in een moderner jasje gestoken.

1 reactie

 • ArjenHalloo

  2 jaar geleden
  In Wehl is de processie losgekoppeld vd kermis. Dit was altijd op de zondag. Hier profiteerde de kermis van, maar ook de kerk en haar processie...Gisteren was het kermis...... amper bezoek dat voorheen vanuit de processie bleef "hangen"... Velen wisten niet dat er GEEN processie was.... Nu is het niet meer samen op zondav en is de verwarring groot. En de jeugd laat het afweten. Dus informeer en overleg eerst goed met andere parochies en hoor hun ervaringen want anders gebeurt hetzelfde in Groessen. Gr. Arjen H. 
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  8

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Liemers