Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ROBIN UTRECHT

Ook in Duiven gratis mondkapjes voor minima en mensen met schulden

Huishoudens met een inkomen tot 120 procent van het minimumloon ontvangen begin december per persoon twee herbruikbare mondkapjes van de gemeente Duiven. Ook inwoners die in de schuldhulpverlening zitten, krijgen mondkapjes toegestuurd. 

3 reacties

 • Joris

  2 maanden geleden
  Echte minima kunnen sowieso niet echt mee draaien in de 'moderne maatschappij'... Je moest maar eens zien hoe creatief echte minima zijn... Nu gaat men minima een mondkapje toesturen... geneuzel met inkopen, verzamelen, registeren en verzenden... het mag allemaal wat kosten !Men had prima kunnen volstaan met een setje mondkapjes aan de echte minima via de Voedselbank.In een uurtje geregeld !
 • Mike

  2 maanden geleden
  Symboolpolitiek ten top!!
 • Eelco .

  2 maanden geleden
  Nu kan mijnheer Stam zich trots op de borst kloppen dat hij dit "grandioze" symbool heeft geritseld, maar als je logisch nadenkt, loopt hij gewoon ronduit achter de feiten aan. Op 30 september is al het dringende advies gegegeven om in de publieke binnenruimte een masker te dragen. Dan wordt er op 11 november, dus bijna anderhalve maand later eindelijk besloten om twee mondkapjes beschikbaar te stellen en daar moet men dus ook nog circa een maand op wachten. Oftewel: zelfs degenen die het zich niet kunnen veroorloven hebben al lang eigen kapjes moeten kopen. Foei mijnheer Stam.
 1. Kuipers over avondklokuitspraak Gommers: 'Welke set aan maatregelen kies je?'
  Play

  Kuipers over avond­klokuit­spraak Gommers: 'Welke set aan maatrege­len kies je?'

 2. Grapperhaus: 'Avondklok is ingrijpende maatregel'
  Play

  Grapper­haus: 'Avond­klok is ingrijpen­de maatregel'

Liemers