Gemeentelijke handhavers hoeven in de Achterhoek nauwelijks in actie te komen tegen het niet naleven van de coronaregels. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Gemeentelijke handhavers hoeven in de Achterhoek nauwelijks in actie te komen tegen het niet naleven van de coronaregels. Foto ter illustratie. © Pix4Profs / Jules van Iperen

Opmerkelijk: bijna 50 coronaboetes uitgeschreven in Duiven en Westervoort, maar nul in Zevenaar en Doesburg

ZEVENAAR/ DUIVEN - In de Liemers zijn er grote verschillen in coronaboetes voor mensen die zich niet aan de coronamaatregelen houden. In Zevenaar en Doesburg is sinds vorig voorjaar geen enkele boete uitgeschreven. Westervoort en Duiven steken er juist bovenuit met bijna vijftig boetes.

3 reacties

 • Rob Gerritsen

  1 maand geleden
  Aantal boetes zegt niet zoveel. De samenscholingsboetes in begin waren discutabel ( met 4 personen bij elkaar, onderling 2m uit elkaar, wel boete...). Rotzakken aanpakken, geen discussie. Woon in Zevenaar, ik zie die blauwjassen regelmatig. Respect, ik zit vanaf 21.00 uur weer rustig op de bank..
 • Wily Haren

  1 maand geleden
  Moet zeggen dat het Tokkie gehalte in Duiven en Westervoort hoger lijkt onder de jongeren. Ze staan bij de stations vaak mensen uit te dagen en rotzooi te schoppen. Zie er regelmatig politie die uitgescholden wordt door 14-15 jarige snotneuzen, 's avonds om 22:00u.
 • Eelco .

  1 maand geleden
  Zevenaar beloofde hard op te treden tegen groepjes hangjongeren in het centrum, maar zoals gebruikelijk van de Zevenaarse politiek alleen loze woorden, met als gevolg de totale ravage in een kapsalon. Sjors en Sjimmie zijn alleen maar druk met parkeerboetes.....
 1. Demonstranten boos over 'satanisch' songfestivallied van Cyprus
  Play

  Demonstran­ten boos over 'satanisch' songfesti­val­lied van Cyprus

 2. Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome
  Play

  Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome

Liemers