Volledig scherm
De brand in het huis aan de Gladiolenstraat in Duiven. © Charles Moll/Persbureau Heitink

Rijtjeshuis zwaar beschadigd door uitslaande brand in Duiven

DUIVEN - Een tussenwoning aan de Gladiolenstraat in Duiven heeft aan het begin van de avond ernstige schade opgelopen door brand. De brandweer rukte rond 18.30 uur uit voor het incident, maar kon niet voorkomen dat het vuur flink om zich heen greep.

Volgens de bewoners, die samen met hun kinderen aan de achterkant het huis konden verlaten, begon de brand vermoedelijk door kortsluiting. Niemand raakte gewond.

De vlammen sloegen enige tijd uit het raam van de woonkamer. De brandweer had het vuur snel onder controle maar riep wel een extra tankautospuit op voor de bestrijding. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Buurt Didam: te hoog relaisgebouw pal voor bungalows moet weg

    Buurt Didam: te hoog relaisge­bouw pal voor bungalows moet weg

    DIDAM - Mensen in de buurt zeggen dat ze nooit hebben kunnen zien aankomen dat er pal tegenover hun bungalows een gebouw van 3,5 meter hoog, 12 meter breed en 4,70 meter diep zou komen te staan. Toen de bewoners aan de Pittelderstraat in Didam eenmaal doorhadden wàt Strukton met de vergunning van de gemeente naast het spoor ging bouwen, maakten ze direct bezwaar. Te laat? Het gebouw staat er. ,,Maar het moet weg. Het gaat weg”, zeggen de bezwaarmakers resoluut.

Liemers