De winnaars: v.l.n.r Femke Baars, Johannes Swart, Ronald en Elvira Gerressen.
Volledig scherm
De winnaars: v.l.n.r Femke Baars, Johannes Swart, Ronald en Elvira Gerressen. © pr

Ronald Gerressen wint Duivense ondernemersprijs

DUIVEN - Ronald Gerressen is uitgeroepen tot Duivense ondernemer van het jaar 2018. Gerressen ontving zijn prijs, een kunstwerk van Will Schropp getiteld ‘De vliegende duif’, tijdens de nieuwjaarsreceptie van Ondernemersvereniging MKB Duiven uit handen van burgemeester Rik de Lange.

De winnaar runt samen met zijn gezin en collega’s het bedrijf Ronald Gerressen Vastgoedonderhoud en Reinigingsdiensten. Eind vorig jaar nam hij een nieuw bedrijfspand in gebruik. ,,De Duivense ondernemer van 2018 is een doorzetter die de crisis heeft doorstaan. Ronald is een echte doordouwer. Hij staat klaar bij nacht en ontij. Hij heeft oog, oor en gevoel voor de samenleving”, prees burgemeester De Lange de ondernemer.

De titel Duivense starter van het jaar 2018 ging naar Johannes Swart en Femke Baars van dansschool Swabaa Movements. Volgens de jury was de ontknoping nipt. Peter Houthuijzen, de Duivense ondernemer van het jaar in 2017, overhandigde de prijs aan Swart en Baars. Het kunstwerk voor de starters is een creatie van Maarten van der Geest. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers