Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Jan van Oevelen / Jevo Fotografie 2009

Therapeut verdacht van ontucht op de behandeltafel: ‘Hij zoende, streelde en maakte rijdende bewegingen’

ARNHEM – Tegen een 47-jarige therapeut uit Duiven is vrijdag een werkstraf en een voorwaardelijke gevangenisstraf geëist voor ontucht met een patiënte op de behandeltafel in zijn praktijk in Zevenaar.

4 reacties

 • Detlef Hoogeveen

  1 maand geleden
  Als zij de enige is die aangifte doet en deze therapeut al vele jaren aan het werk is, zijn er toch wel twijfels. De straf wordt dan wel heel snel gegeven.
 • Ton Ton

  1 maand geleden
  Zo zie je dat vrouwen met beschuldigingen kunnen komen waar je je als man niet tegen kan verweren. In het artikel staat al dat de partner van de vrouw jaloers was op de therapeut. Dus beschuldigde de vrouw de therapeut. Partner niet meer jaloers, maar kwaad op de therapeut. Hier past alleen vrijspraak. Er is geen spatje bewijs.
 • MRH Goossens

  1 maand geleden
  Nee want als vrouw vind je het super fijn om zo'n verhaal x op x op x te moeten vertellen aan steeds nieuwe mensen die niet altijd lijken te geloven
 • V

  1 maand geleden
  Zijn verhaal tegen haar verhaal zonder concrete bewijzen... Lastige gevallen zijn dit, wat is de waarheid.. door de beschuldiging is hij sowieso al getekend of het gebeurt is of niet. De kans dat hij schuldig bevonden wordt is aanwezig, in dit soort gevallen trekt de man toch vaak aan het kortste eind.
 1. Topdrukte bij buitenzwembad: 'Ik ben zo blij als een kind'
  Play

  Topdrukte bij buitenzwem­bad: 'Ik ben zo blij als een kind'

 2. 'Straatrace' blijkt remproeven van de politie te zijn
  Play

  'Straatrace' blijkt remproeven van de politie te zijn

Liemers