Toon van Sadelhoff en Marjon Eijlers worden warm onthaald op Schiphol.
Volledig scherm
PREMIUM
Toon van Sadelhoff en Marjon Eijlers worden warm onthaald op Schiphol. © Toon van Sadelhoff

Toon en Marjon uit Corona-quarantaine en terug in Nederland: ‘We waren flink hoesterig’

LOO - Toon van Sadelhoff uit Loo en Marjon Eijlers uit Amsterdam zijn terug in Nederland. Twee weken zaten ze in quarantaine in Finland, maar ze blijken kerngezond. ,,Ooit keren we terug om alsnog het noorderlicht te zien.”

‘O zo blij Marjon & Toon virus vrij’ staat er op het spandoek dat familie en vrienden van Toon van Sadelhoff en Marjon Eijlers omhoog houden op luchthaven Schiphol. Van Sadelhoff zet met een glimlach van oor tot oor nog eenmaal het mondkapje op dat hij de weken ervoor in het Finse Ivalo vaak gedragen heeft.

,,Ik maak er nu een grapje van omdat ik weet dat mijn vriendin en ik gezond zijn, maar tegelijkertijd besef ik mij dat het corona-virus wereldwijd nog steeds een groot probleem is. Vooral in China”, vertelt Van Sadelhoff.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Tien ‘coronaboetes’, maar vooral waarschuwingen in de Liemers
    PREMIUM

    Tien ‘coronaboe­tes’, maar vooral waarschu­win­gen in de Liemers

    ZEVENAAR/ WESTERVOORT - Inwoners van de Liemers houden zich redelijk goed aan de strikte regels die zijn opgelegd vanwege het coronavirus. Handhavers van de gemeenten Duiven en Westervoort moesten het meest in actie komen met respectievelijk zeven en twee boetes. De personen die op de bon geslingerd werden, begaven zich in veel gevallen op verboden terrein. Westervoort en Duiven hebben voetbalkooien en skateparken afgesloten.

Liemers