Volledig scherm
Twee mannen aangehouden in Groessen na inbraak. © Persbureau Heitink

Twee mannen aangehouden na inbraak in Groessen, derde inbreker niet te vinden

GROESSEN - Op een bedrijventerrein aan de Helhoek in Groessen zijn twee personen aangehouden na op heterdaad betrapt te zijn bij een inbraak. Voor de aanhouding kon plaatsvinden, vloog eerst de politiehelikopter een flinke tijd boven het dorp voor ze de twee konden aanhouden.

De inbrekers werden gespot door bewakingscamera's van een leegstaand bedrijfspand. Door de opgevangen bewegingen, werden de beelden direct doorgestuurd naar de alarmcentrale. 

Daar bleek dat drie mannen probeerden in te breken. De eerste twee mannen werden aangehouden door beveiliging en politie. De derde wist er vandoor te gaan, het dorp in. Hij is niet meer gevonden, ondanks de grote zoekactie die op touw werd gezet.

De andere twee zijn meegenomen naar het bureau. De scooter waarop ze probeerden te vluchten is opgehaald door een bergingsbedrijf.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers