Bakkerij Koenen in Duiven is overvallen.
Volledig scherm
PREMIUM
Bakkerij Koenen in Duiven is overvallen. © Persbureau Heitink

Verdachte die overval bekent op bakkerij Duiven krijgt volgens advocaat door corona ‘hondenbehandeling’

ARNHEM – Een 26-jarige heeft dinsdag voor de rechtbank bekend dat hij een overval pleegde op een bakkerij in Duiven. ,,Ik heb iets vreselijks gedaan, dat weet ik”, zei de man uit Overijssel.

4 reacties

 • Marco Driessen

  1 dag geleden
  We zullen ze in de watten leggen. Wat hij die medewerkster heeft aangedaan, dat vergeet ze haar hele leven niet. Laat maar lekker in zijn bench zitten
 • Johan Derksen

  1 dag geleden
  Ik ben van mening dat als jij op crimineel pad loopt dan heb jij her recht op privacy verloren en mag je blij zijn met wat de rechtstaat je bied en geeft je had ook kunnen bedenken als ik niet dit doe dan heb ik tenminste een eerlijk leven en veroorzaak je ook geen schade in welke vorm dan ook aan andere toe. Een gezegde die bij hem past : wie zijn billen brand moet op de blaren zitten !!!!!!
 • jan maassen vd brink

  2 dagen geleden
  Max, helemaal met je eens. Ik ben 74 en kan ook nergens heen. Mis mijn clubs en reisjes.... Wat denkt zo'n misdadiger wel? " Ik doe maar wat en als het dan mis loopt, krijg ik een prettig verblijf in de gevangenis" ? Aanpakken die criminelen!
 • Max Woods

  2 dagen geleden
  Ach ja, ik zit al een jaar binnen zonder gewapende overval te hebben gepleegd, niet huilie huilie doen nu voor die paar weekjes die je maar krijgt terwijl je een ander een trauma voor het leven hebt bezorgd...
 1. Corona-uitbraak in Blue Band Bajes Arnhem: hele gevangenis in quarantaine na 37 besmettingen
  PREMIUM

  Corona-uit­braak in Blue Band Bajes Arnhem: hele gevangenis in quarantai­ne na 37 besmettin­gen

  ARNHEM - Penitentiaire Inrichting Arnhem, in de volksmond bekend als de ‘Blue Band bajes’ is zwaar getroffen door corona. In een paar dagen tijd zijn 37 gedetineerden besmet geraakt. Om verdere verspreiding van het virus te voorkomen werden aanvankelijk 140 gedetineerden preventief in quarantaine geplaatst op hun eigen cel. Donderdag is dat ook met de andere 100 gevangen gebeurd.
 1. Baudet op campagne in Veenendaal: 'Vaccineren is onzinnig'
  Play

  Baudet op campagne in Veenendaal: 'Vaccineren is onzinnig'

 2. OM: Filmpje Tarik Z. niet strafbaar
  Play

  OM: Filmpje Tarik Z. niet strafbaar

Liemers