Volledig scherm
De auto's liepen flinke schade op. © Charles Moll / Persbureau Heitink

Vier auto's botsen op elkaar in tunnel onder A12

DUIVEN - Vier personenauto's zijn maandagmiddag op elkaar gebotst in een tunnel onder de A12. Het ongeval gebeurde op de Rivierweg ter hoogte van Duiven in de richting van Westervoort. De automobilisten moesten remmen voor het verkeerslicht, waardoor het ongeluk ontstond.

Door het ongeval zijn van beide kanten files ontstaan van drie kilometer. De auto's hebben flinke schade opgelopen en zijn afgesleept door een berger.

Niemand raakte gewond bij de aanrijding.

  1. Wehlse slager wint met rookworst

    Wehlse slager wint met rookworst

    DUIVEN/WEHL Angelo Derksen (foto) van de gelijknamige slagerij in Wehl heeft zaterdagavond in Duiven de Bronzen Rookworst gewonnen. Volgens een vakjury maakt Derksen zowel de beste fijne als grove rookworst van Nederland. Derksen sleepte de trofee in de wacht tijdens de vakwedstrijd Arnhem Rookworststad. Die werd dit jaar voor de 43e keer gehouden. Aan de wedstrijd namen 200 slagers deel. De prijsuitreiking was zaterdagavond bij Hotel Van der Valk in Duiven. Derksen is in de wolken met de prijs: ,,Geweldig dat we dit mogen meemaken.’’ De wisselbeker met de tekst 'Nationaal kampioen fijn en grof' prijkt op de toonbank van de slagerij in Wehl.

Liemers