Volledig scherm
© AS Media

Vrachtwagen en auto botsen op A12 bij Duiven

DUIVEN - Een botsing tussen een vrachtwagen en een personenauto op de afslag Duiven/ Zevenaar-West van de A12 heeft donderdagochtend voor een file gezorgd vanaf knooppunt Velperbroek in Arnhem. Beide bestuurders kwamen met de schrik vrij.

Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet bekend. Mogelijk heeft de vrachtwagenchauffeur de auto over het hoofd gezien bij het nemen van de afrit.

De afrit , ter hoogte van het Van der Valk-hotel was enige tijd afgesloten door het ongeval. Automobilisten werden omgeleid via de volgende afslag naar Zevenaar.

  1. Wehlse slager wint met rookworst

    Wehlse slager wint met rookworst

    DUIVEN/WEHL Angelo Derksen (foto) van de gelijknamige slagerij in Wehl heeft zaterdagavond in Duiven de Bronzen Rookworst gewonnen. Volgens een vakjury maakt Derksen zowel de beste fijne als grove rookworst van Nederland. Derksen sleepte de trofee in de wacht tijdens de vakwedstrijd Arnhem Rookworststad. Die werd dit jaar voor de 43e keer gehouden. Aan de wedstrijd namen 200 slagers deel. De prijsuitreiking was zaterdagavond bij Hotel Van der Valk in Duiven. Derksen is in de wolken met de prijs: ,,Geweldig dat we dit mogen meemaken.’’ De wisselbeker met de tekst 'Nationaal kampioen fijn en grof' prijkt op de toonbank van de slagerij in Wehl.

Liemers