Gigantisch billboard vuurwerkreclame naast de A12
Volledig scherm
PREMIUM
Gigantisch billboard vuurwerkreclame naast de A12 © Jan Ruland van den Brink

Vuurwerkverbod? Dit bord langs de A12 maakt reclame voor 1 miljoen kilo knallers: ‘Ik hoop dat het snel verboden wordt’

DUIVEN - Het lijkt wel traditie te zijn geworden: aan het eind van het jaar staat er een gigantisch billboard met vuurwerkreclame naast de A12. Alsof er in Nederland geen vuurwerkverbod bestaat.

15 reacties

 • Anna Kunst

  2 maanden geleden
  Zooooo hypocriet. Als gemeente de horizon vervuilen met zo’n lelijk reclamebord voor een paar rotcenten. En dan zeggen dat je deze adverteerder eigenlijk niet gewild had.
 • Henk Kersten

  2 maanden geleden
  @Jan Nuvens Oh jawel hoor. Het gaat hier namelijk om legaal vuurwerk. En zoals je aan de meeste reacties hieronder kunt zien: alles wat iemand niet bevalt moet direct VERBOTEN worden. De cultuur van tegenwoordig is cancelen en verbieden.
 • Antonius Elshof

  2 maanden geleden
  Dit is nu typisch een voorbeeld die heel snel Europees zou moeten worden geregeld ! Wel met het risico dat o.m. Polen (vuurwerkbommen) weer een zinnige maatregel blokkeert !
 • Jan Nuvens

  2 maanden geleden
  Als het vuurwerk beperkt zou blijven tot het legale vuurwerk via de reguliere handel en alleen met oudjaar zou worden afgestoken hadden we de hele discussie niet gehad. Maar helaas is de hufterigheid ook hier troef, illegaal veel te zwaar (knal)vuurwerk waar je ondertussen het hele jaar van kunt "genieten" heeft het verpest voor het gewonen consumentenvuurwerk.
 • Frans Appel

  2 maanden geleden
  Laatst las ik over iemand die vond dat er een totale lockdown en inentingsplicht moest komen, anders kon hij straks niet op wintersport. Egoïsme viert de laatste tijd hoogtij. Heel veel mensen vinden vuurwerk WEL leuk. Laat iedereen in zijn waarde.

Liemers