Volledig scherm
Melis Logistics - Duiven | Architectuur Prijs Achterhoek 2019 © Bart van Hoek

Wat is hét architectonische hoogstandje van de regio?

ZEVENAAR/ GIESBEEK/ DUIVEN - Het nieuwe pand van Melis Logistics in Duiven, het Zevenaarse kennis- en expertisecentrum Nathan en de woning Meer aan de IJssel in Giesbeek maken kans op de publieksprijs van de Architectuur Prijs Achterhoek 2019. 

Op dg.nl/architectuurprijs kan tot eind deze maand gestemd worden op het favoriete ontwerp. Vrijdagavond 1 november in de DRU Cultuurfabriek in Ulft horen de ontwerpers en/of opdrachtgevers van de panden welk ontwerp de meeste stemmen heeft gekregen. Ook wordt dan bekend wat volgens de vakjury hét architectonische staaltje van de regio is. Voor laatstgenoemde vakprijs zijn de Liemerse inzendingen niet meer in de race. 

Voor de tweejaarlijkse prijs kwamen er in totaal twintig inzendingen. Daaruit werd een selectie gemaakt van zeven panden, die naast de drie genomineerde panden bestond uit onder meer Melis Logistics in Duiven. Al deze locaties kregen een bezoek van de jury, waarna de drie nominaties zijn overgebleven. Melis Logistics viel hier weliswaar buiten, maar lijkt wel een serieuze kanshebber te zijn voor de publieksprijs. 

Volledig scherm
Nathan - Zevenaar | Architectuur Prijs Achterhoek 2019 © Rene de Wit
Volledig scherm
Meer aan de IJssel - Giesbeek | Architectuur Prijs Achterhoek 2019 © PR
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers