Wéér geen duidelijkheid over toekomst Helhoek door uitstel doortrekken A15: ‘Een drama’

UPDATE | VIDEOHELHOEK - Verschillende huizen zijn al tegen de vlakte. En veel inwoners hebben stukken grond moeten verkopen om baan te maken voor de geplande doortrekking van de snelweg A15. Inwoners van buurtschap Helhoek bij Duiven wachtten woensdagmorgen de uitspraak van de Raad van State met spanning af.

7 reacties

 • Johann ut Broamt

  1 maand geleden
  hoop, dat die weg er nooit za komen. het heeft geen enkele nut voor het oosten van het land. zou het er komen dan blijft het behelpen voor de mensen uit het oosten van het land Max Woods die weg hoort echt niet op die plek laat je niet vernachelen door een stelletje onwetende bestuurders in Arnhem/Den Haag.
 • Hans Baren

  1 maand geleden
  Tegen de tijd dat de aansluiting er is, rijdt iedereen electrisch!
 • Johnny Pelgrim

  1 maand geleden
  Gijs Null,je hebt makkelijk praten ,jij komt er niet naast te wonen.het wordt nooit meer stil in dit mooie gebied wij komen er zeer dicht bij te wonen, Horen nu de vogels fluiten en dan kunnen we naar motor geluid luisteren Het is maar waar je een drama van maakt
 • Gijs

  1 maand geleden
  Je kunt maar ergens een drama van maken
 • Rick

  1 maand geleden
  De overheid heeft inmiddels het hele land plat gelegd met regels die ze zelf hebben verzonnen. Hou toch op met je stikstof onzin, over 10 jaar moeten we toch allemaal elektrisch rijden? Het is dat het nu Corona tijd is maar anders was het met de werkzaamheden en de wegversmalling op de brug bij Duiven nu elke dag 1 grote chaos geweest. De burgers zijn ziende blind als in dit land de VVD van de grote bedrieger Mark Rutte nog ruim bovenaan staat in de peilingen, wat gaat er nou goed in dit land ?
 1. Het is erop of eronder voor de verlengde A15: hier vind je alle antwoorden over de nieuwe snelweg die er wel/niet* komt
  Play
  PREMIUM
  video

  Het is erop of eronder voor de verlengde A15: hier vind je alle antwoorden over de nieuwe snelweg die er wel/niet* komt

  Al jaren wordt gesproken over het doortrekken van de A15 van knooppunt Ressen naar de A12 tussen Duiven en Zevenaar. Volgende week behandelt de Raad van State in vier dagen 52 bezwaren tegen de bouw van het stuk snelweg. Het is het belangrijkste verkeersproject van Gelderland. Komt het er wel of niet? Wij nemen je alvast bij de hand met de 15 allerbelangrijkste vragen en antwoorden in dit ingewikkelde dossier.
 1. Gert-Jan Segers (CU) verdrietig over voortbestaan tippelzones Arnhem en Nijmegen
  Play

  Gert-Jan Segers (CU) verdrietig over voortbe­staan tippelzo­nes Arnhem en Nijmegen

 2. Derde zware aardbeving bij Nieuw-Zeeland
  Play

  Derde zware aardbeving bij Nieuw-Zee­land

Liemers