Volledig scherm
File op de Vergertlaan in Duiven na een ongeval op de Oostsingel (N810). © DG

Weg naar A12 dicht door ongeval in Duiven

DUIVEN/ ZEVENAAR - Verkeer dat vanuit Zevenaar via Duiven naar de snelweg A12 wilde, is maandagmorgen een stuk langer onderweg geweest. De N810, de provinciale weg tussen de twee Liemerse plaatsen, was afgezet door de politie na een aanrijding op de Oostsingel in Duiven.

Twee auto's zijn daar op elkaar gebotst. Voor zover bekend is er alleen materiële schade en zijn er geen gewonden gevallen.

Verkeer op de N810 richting Duiven, een belangrijke verbinding naar de A12, is tegengehouden en teruggestuurd door de politie.

  1. Wehlse slager wint met rookworst

    Wehlse slager wint met rookworst

    DUIVEN/WEHL Angelo Derksen (foto) van de gelijknamige slagerij in Wehl heeft zaterdagavond in Duiven de Bronzen Rookworst gewonnen. Volgens een vakjury maakt Derksen zowel de beste fijne als grove rookworst van Nederland. Derksen sleepte de trofee in de wacht tijdens de vakwedstrijd Arnhem Rookworststad. Die werd dit jaar voor de 43e keer gehouden. Aan de wedstrijd namen 200 slagers deel. De prijsuitreiking was zaterdagavond bij Hotel Van der Valk in Duiven. Derksen is in de wolken met de prijs: ,,Geweldig dat we dit mogen meemaken.’’ De wisselbeker met de tekst 'Nationaal kampioen fijn en grof' prijkt op de toonbank van de slagerij in Wehl.

Liemers