De vuilverbrandingsinstallatie in Duiven, bij bedrijventerrein Innofase. Het Waterschap Rijn en IJssel wil op 350 meter twee windmolens bouwen, met een hoogte van 210 meter. De pijp van de vuilverbranding is 90 meter hoog. Lathum is er niet blij mee.
Volledig scherm
PREMIUM
De vuilverbrandingsinstallatie in Duiven, bij bedrijventerrein Innofase. Het Waterschap Rijn en IJssel wil op 350 meter twee windmolens bouwen, met een hoogte van 210 meter. De pijp van de vuilverbranding is 90 meter hoog. Lathum is er niet blij mee. © theo kock persfotografie

Zevenaar en Duiven schrappen plekken voor windmolens: ‘Open landschap en natuurgebied niet geschikt’

ZEVENAAR/ DUIVEN - Niet bij de toekomstige aansluiting van de geplande A15 op de A12 en niet bij het Pannerdensch Kanaal. Zevenaar en Duiven zetten voorlopig een streep door twee mogelijke locaties voor windmolens. 

Duiven vindt het open gebied langs het beoogde Knooppunt de Liemers, waar de A15 over een paar jaar zou moeten aansluiten op de A12, geen geschikte locatie voor windmolens. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers