Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Cora van Nieuwenhuizen kreeg de volle laag in de media, wat had ze dan verwacht?

ColumnIrene van den Berg is journalist en columnist, gespecialiseerd in financiële psychologie. Zij probeert ons economische gedrag te verklaren.

3 reacties

  • janv meulen

    1 week geleden
    Al heb je maar 1 dag in de tweede kamer rond gelopen en NIETS gepresteerd, er gaat een wereld voor je open voor werk , al heb je nergens verstand van , Zo zorgt de overheid instantie goed voor zich zelf !!!
  • J. Zomers

    2 weken geleden
    @Johann... ik ga op Caroline van der Plas stemmen van BBB, ze is evenwichtig en dag en nacht bezig, ze komt op voor de gewone burger. Ze staat in de peiling reeds op 7 zetels - Caroline gaat richting 25 zetels.
  • Johan Jansen

    2 weken geleden
    vind, dat de gehele VVD/CDA en D66 de volle laag dient te krijgen. er hoort een kabinet te komen dat voor de burger opkomt en hen niet dient te terroriseren door hen allerlei dwangmaatregelen op te leggen.
  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    4

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.