Een medewerker van Action verzamelt bestellingen in de winkel. Winkels mogen vanwege de coronamaatregelen nog niet open, maar online bestelde artikelen kunnen wel worden afgehaald. Klanten missen vooral het winkelen bij Action.
Volledig scherm
Een medewerker van Action verzamelt bestellingen in de winkel. Winkels mogen vanwege de coronamaatregelen nog niet open, maar online bestelde artikelen kunnen wel worden afgehaald. Klanten missen vooral het winkelen bij Action. © ANP

Deze winkel missen we het meest

Van alle winkels die op dit moment gesloten zijn door de lockdown, missen consumenten Action het meest. Ook Hema en Ikea staan hoog op het lijstje van winkels waar mensen graag weer naartoe willen. Dat blijkt uit een inventarisatie van onderzoeksbureau Q&A onder ruim 4500 Nederlanders.

1 reactie

 • Joris Driepinter

  2 weken geleden
  Blokker, Hema en Action-achtige winkels hebben lange tijd zitten slapen voordat ze echt fatsoenlijk online winkelen gingen uitvoeren... Men had al snel kunnen zorgen voor online aankopen en bezorgen via de bestaande diensten, aangevuld door bezorging met eigen medewerkers. Dat had direct vanuit het filiaal vanuit de betreffende plaats gekund, voor een paar euro bezorgkosten bij een bepaald minimum bedrag... Eén echte ondernemer had er wel een mouw aan kunnen passen !
 1. Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome
  Play

  Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome

 2. Wandelen in het zonnepark
  Play

  Wandelen in het zonnepark