.
Volledig scherm
PREMIUM
© .

Dit is de meest irritante reclame van 2021: 'Slecht acteerwerk en vrouwonvriendelijke karakter’

Loden LeeuwHenny Huisman, Maxime Meiland en beveiligingsbedrijf Verisure zijn volgens de kijker het meest irritant in reclamespotjes. Ze winnen dit jaar de Loden Leeuw; de uitreiking vond plaats in tv-programma Radar. ,,Irritant en leuk liggen heel dicht bij elkaar.’’

4 reacties

 • Gerrit Louter

  1 jaar geleden
  Ik heb mezelf al aangewend , dat als er tijdens een programma een reclamespot verschijnt , meteen het geluid weg te drukken , en een andere kant op te kijken , heb er per abuis een keer die reclame van Haribo gezien , met die demente bejaarden , en geestelijk gestoorde sporters , daar ga je toch van over je nek...? ik druk ze dus weg en heb dan ook geen enkel probleem meer dat ik mij erger aan dit soort irritantie t.v reclames....!
 • bart verplak

  1 jaar geleden
  Sinds Kluun wordt het nooit meer wat met de reclamewereld.
 • Berry Dickmann

  1 jaar geleden
  Laat Henny maar lachen, dit spekt zijn bankrekening weer.
 • Bert Peters

  1 jaar geleden
  Wie nu nog zijn tijd verdoet met het kijken naar de shit dat te zien is op de commerciële tv maakt het toch niet uit wat er komt. Als het maar beweegt. Tegenwoordig is er toch Netflix of Stremio voor een mooie film. En wie van de BN’ers het tegenwoordig doet met wie en wie daar weer zit boeit mij echt niet. De enige reclame die bij mij noodgedwongen op de tv is geweest zat tijdens de F1 precies genoeg voor een biertje te halen.