De Bredase horeca voorziet zware tijden komende winter.
Volledig scherm
PREMIUM
De Bredase horeca voorziet zware tijden komende winter. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Een energieprijs van 80.000 euro per maand: ‘Er gaan flinke klappen vallen in de horeca’

Als er geen hulp van de overheid komt, gaan vele bedrijven over de kop, verwacht de horeca. De autoriteiten houden de hand nog op de knip. ,,Er komt geen steunpakket zoals bij corona.”

10 reacties

 • petra damme

  1 week geleden
  Het is niet alleen de horeca. Iedereen gaat het merken . Waarom de terras verwarming aan? De horeca is een luxe . waarom niet later open en eerder dicht ? Waarom tot 3.00 open ? Ze kunnen een heleboel zelf doen . ipv gelijk om geld te vragen .
 • Ceciel Buijser

  1 week geleden
  Beste @Remko van Ekeren, vertel mij eens, wanneer heeft Groen Links voor het laatst geregeerd? Die voortdurende framing van linkse partijen begint nu toch wel lachwekkend te worden, hoor.
 • gejah nijman

  1 week geleden
  Heel spijtig, echt jammer. Maar alle huishoudens krijgen het zwaar. Daar valt weinig aan te veranderen. Daarbij ik heb ook geen zin om straks jaren te moeten betalen voor de horeca. Sorry dat is nu eenmaal het gevolg van de markt. Niet leuk, helaas een droevige waarheid. En sauna's mogen van mij ook wel sluiten, of ze verhogen de dagprijs maar. Bakkers moeten wij wel helpen, dat is een basisbehoefte. Die andere gelegenheden zijn luxe.
 • Paul David

  1 week geleden
  In ieder geval geen steunmaatregelen voor de horeca, zij hebben al genoeg gehad tijdens de corona crisis.
 • P.L. Derksen

  1 week geleden
  Geen zorgen, Jetten gaat het allemaal regelen.