Europarlement geeft groen licht voor coronapaspoort, nieuwe stap naar ‘gewone’ zomervakanties

VIDEOEuropa heeft zojuist een nieuwe stap gezet op weg naar ‘gewone’ zomervakanties. Met een overweldigende meerderheid zette het Europees Parlement het licht op groen voor de coronapas.

38 reacties

 • Pieter Zeeuw

  1 jaar geleden
  Een DKTP prik is werkelijk heel wat anders dan de experimentele mRNA Gen Vaccins, die via het fast track protocol van WHO ontwikkeld zijn en een tijdelijke toelating hebben tot 2023 omdat het nog in ontwikkelfase is. EU Gen wetgeving is in 2020 aangepast om deze vaccins toe te kunnen laten. Het lijkt me dan niet dat de overheid dan ook maar enige druk kan uitoefenen op mensen om de prik te nemen, dat is een eigenstandige afweging zónder enige voorwaarde. Kan grondwettelijk ook helemaal niet.
 • Jo van den Berg

  1 jaar geleden
  Is er ook een paspoort voor ongevactieneerden die een goed afweersysteem hebben van zichzelf? En daardoor geen corona krijgen?
 • Bernard Borgstein

  1 jaar geleden
  Misdadig? Crimineel? Weet U wat ik crimineel vind? Dat U zelf niet de moeite neemt om onafhankelijke en groots opgezette onderzoeken uit Schotland, UK en Israël te lezen, waarin duidelijk het nut en de resultaten van vaccinaties worden vermeld. Door mensen zoals U zou er nog steeds polio en difterie in Nederland voorkomen. De schijnveiligheid komt vooal in optima forma voor bij mensen zoals U die net doen of corona maar een onschuldig griepje is of zelfs niet bestaat.
 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  Een aantal mensen wil blijkbaar niet op vakantie naar het buitenland, blijf dan maar lekker in Nederland, dat is ook beter voor onze lokale economie.
 • Marijke Stoffelen

  1 jaar geleden
  LJM Schaars zeker 2018 vergeten en toen was alles open en niemand werd gevaccineerd
 1. ING: Willem Engel gebruikte 50.000 euro aan Viruswaarheid-donaties voor stuk grond in Spanje
  update

  ING: Willem Engel gebruikte 50.000 euro aan Viruswaar­heid-donaties voor stuk grond in Spanje

  Coronascepticus Willem Engel heeft vorig jaar 50.000 euro aan donaties, die hij via zijn actiegroep Viruswaarheid had ontvangen, gebruikt om in privé de aankoop van een stuk grond in Spanje te financieren. Dat blijkt uit informatie van ING, die de zakelijke rekening van Viruswaarheid om die reden blokkeerde eerder dit jaar. De rechter oordeelt nu dat die maatregel van ING te ver ging, maar is wel kritisch op de handelswijze van Engel.