Extra maatregelen vanwege drukte Zandvoort: ‘Voorkomen dat het weer gebeurt’

videoOp sociale media is opnieuw veel onbegrip ontstaan over de drukte rondom het circuit van Zandvoort. Er worden filmpjes en foto’s gedeeld waarop te zien is hoe duizenden mensen dichtbij elkaar staan of in grote groepen richting het circuit lopen. De organisatie neemt extra maatregelen om de toeschouwers beter te spreiden.

23 reacties

 • Gert Mans

  2 weken geleden
  Er zijn mensen die nog geen speelgoed race auto cado kunnen doen aan hun kind door armoede. De ander koopt een kaartje voor honderden euro om een dag je samen met de rest ons land te besmetten met tweedeling en corona.
 • ab Marle

  2 weken geleden
  De beelden deden mij erg denken aan de Airborne, die ook al een paar jaar niet door mag gaan vanwege Corona( begrijpelijk). Ik schaam mij vaak dat ik ook een Nederlander ben. En dat doe ik niet alleen nu maar dagelijks als ik zie hoe een kwart van de mensen op de snelweg mij met snelheden van 120 km of meer voorbij scheuren. Maar dat tegelijkertijd tijd volop geschreeuwd wordt dat er niet aan de agrarische sector mag worden getornd. Dit zorgt er wel voor dat de veestapel wordt gehalveerd .
 • Dennis Spang

  2 weken geleden
  Fantastisch om te zien!! Nu de rest ook open gooien. Al deze mensen zijn of gevaccineerd of getest, dus allemaal volgens de voorschriften van doctorandus Hugo de Jonge... En al die mensen die afschuw spreken, blijf lekker de rest van je leven achter de geraniums zitten.
 • ronald van ooijen

  2 weken geleden
  Benieuwd hoeveel besmettingen dit oplevert. Tenminste als eerlijk gemeld wordt,dat dit evenement de oorzaak is. We moeten natuurlijk wel onze Prins Huisjesmelker beschermen, zodat hij next year weer zijn gang kan gaan
 • Peter Driessen

  2 weken geleden
  Oh nee, de besmettingen zullen wel enorm toenemen! Tijd om iedereen verplicht te prikken, ook alle kinderen inclusief die onder de 12 jaar. Maar goed dat er binnenkort overal een QR code nodig is om binnen te komen, ik hoop dat dit ook snel wordt uitgebreid naar de supermarkten en naar het werk van mensen.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.