Het strenge Europese toezicht mag dan komen te vervallen, ook de Grieken zuchten onder torenhoge inflatie. In april gingen veel mensen de straat op in Athene tijdens een 24-uursstaking, om te protesteren tegen de hoge prijzen en lage lonen.
Volledig scherm
Het strenge Europese toezicht mag dan komen te vervallen, ook de Grieken zuchten onder torenhoge inflatie. In april gingen veel mensen de straat op in Athene tijdens een 24-uursstaking, om te protesteren tegen de hoge prijzen en lage lonen. © REUTERS

Griekenland eindelijk af van financieel toezicht Europa

Griekenland is na twaalf jaar eindelijk af van het strenge toezicht van de eurozone op zijn financiën. Het land is volgens de eurolanden voldoende opgekrabbeld van de financiële crisis om weer zelf over de schatkist te waken.

  1. Wangedrag bij VodafoneZiggo: medewerkers weg na 16 meldingen
    bedrijfsrecherche
    2

    Wangedrag bij Vodafone­Zig­go: medewer­kers weg na 16 meldingen

    Tv-en internetaanbieder VodafoneZiggo heeft dit jaar de arbeidsovereenkomst met enkele medewerkers beëindigd vanwege grensoverschrijdend gedrag. Uit onderzoek van een extern bedrijfsrecherchebureau is gebleken dat de meldingen van de slachtoffers ‘authentiek en accuraat zijn’, meldt een woordvoerder aan deze site. Het gaat in totaal om zestien meldingen die onafhankelijk van elkaar zijn gedaan.