De mens is maar iel vergeleken bij de enorme, 65 meter hoge en 100 ton zware raket die Hennie van der Most (inzet) heeft gekocht in Duitsland.
Volledig scherm
PREMIUM
De mens is maar iel vergeleken bij de enorme, 65 meter hoge en 100 ton zware raket die Hennie van der Most (inzet) heeft gekocht in Duitsland. © Van der Most/AD

Hennie van der Most slaat megaslag: heel Duits pretpark voor een schijntje

Ondernemer Hennie van der Most is met z’n neus in de boter gevallen. Hij heeft voor een appel en een ei de inboedel van het gesloten Space Park in het Duitse Bremen gekocht. Alle onderdelen zijn verpakt in zeventig vrachtwagens plus een schip en koersen de komende dagen op Rotterdam af. Met deze publiekstrekkers wil hij zijn Attractiepark Rotterdam in Charlois verder optuigen.

  1. Rijkste man van Azië neemt grote Indiase omroep over, zorgen om persvrijheid

    Rijkste man van Azië neemt grote Indiase omroep over, zorgen om persvrij­heid

    De rijkste man van Azië, Gautam Adani, is bezig met een vijandige overname van een van de meest invloedrijke en populaire omroepen van India. Adani, multimiljardair en een goede vriend van Indiase premier Narendra Modi, probeert op die manier een stevige positie in het medialandschap te verwerven. Critici zijn bezorgd, omdat India onder leiding van Modi is gezakt in de internationale lijst van persvrijheid.