Hoe werkt het?

Makkelijkste manier: zoek via internet. Je kunt zelf verzekeraars en verzekeringen vergelijken, je kunt ook terecht bij sites die het zoeken en vergelijken al voor jou hebben gedaan. Dat scheelt veel tijd. Bovendien hebben zij vaak een manier van vragen die je snel langs alle klippen loodst. Weten of een polis het ziekenhuis van jouw voorkeur vergoedt? Dat vind je op een goede vergelijkingssite makkelijk terug. Vergelijkingssites maken kosten voor het verzamelen en aankopen van data, ze verdienen die terug door het aanbrengen van nieuwe klanten bij verzekeraars.

Bekijk hier hoe het werkt bij Independer


Klik hier om gratis bij Independer een vergelijking te doen.

Independer is in het bezit van het Keurmerk Objectief Vergelijken, dat de belangen van de klant vooropstelt. Nou zou bijna de helft van de consumenten vergelijkingssites toch niet vertrouwen. Is dat terecht? Genoemd keurmerk waarborgt een onafhankelijke, transparante werkwijze. Maar neem ook zelf de proef op de som en vergelijk de uitkomst op de ene vergelijkingssite met die op een andere.

Geef je op voor de Zorgpremie Alert
Ben je benieuwd naar de zorgpremies voor volgend jaar en wil je een seintje krijgen als deze bekend zijn? Independer ontwikkelde de Zorgpremie Alert. Je kunt je hiervoor aanmelden via deze link.

Heb je alleen een collectieve zorgverzekering en geen aanvullend pakket, dan kun je via deze tool van Independer checken wat je in 2019 had kunnen besparen.