Joost Ellenbroek richt een deel van het kampeerterrein als natuurlijke speelvijver in. ,,In het bos hierachter heb ik als kind honderden hutten gebouwd.”
Volledig scherm
PREMIUM
Joost Ellenbroek richt een deel van het kampeerterrein als natuurlijke speelvijver in. ,,In het bos hierachter heb ik als kind honderden hutten gebouwd.” © Enzio Ardesch

Kamperen bij Joost (31) betekent vooral de natuur in en niet meer van de glijbaan: ‘Heb nu meer bezoekers’

Het zwemwater wordt opgewarmd door rottende snippers en de doelnetten op het voetbalveld zijn straks van wilgen gemaakt. Met zijn natuurcamping De Lemeler Esch zegde Joost Ellenbroek (31) het gewone kamperen vaarwel, in navolging van zijn ouders. Daar plukt hij nu de vruchten van. ,,Na 3 dagen hebben bezoekers het niet meer over wifi.”

2 reacties

 • J.A.T.M van der Sommen

  2 maanden geleden
  geitensokken camping
 • Ton Verkerk

  2 maanden geleden
  Goed plan, veel succes!
 1. Douanedirecteur streed jaren tegen nietsontziende bendes: ‘Partijen cocaïne vlogen ons om de oren’
  PREMIUM
  INTERVIEW

  Douanedi­rec­teur streed jaren tegen nietsont­zien­de bendes: ‘Partijen cocaïne vlogen ons om de oren’

  Als piepjonge grenswachter haalde hij gesmokkelde sigaretten uit de loop van een Leopard-tank, als ervaren rot knokte hij in de Rotterdamse haven tegen nietsontziende drugscriminelen. Maar na bijna een halve eeuw bij de douane houdt regiodirecteur Jan Kamp (66) het voor gezien. Hij gaat ze missen, de collega’s, de containers en de cokevangsten.
  Rotterdam, Uithuizermeeden, Elspeet, Groningen