ANP / ANP
Volledig scherm
© ANP / ANP

Massaclaim tegen tarieven energiebedrijven: ‘2 miljard euro te veel betaald’

Claimbedrijf Gobaxter wil een massaclaim beginnen tegen energiebedrijven die vorig jaar hun variabele tarieven verhoogden. Volgens Gobaxter hebben 4,7 miljoen huishoudens samen bijna 2 miljard euro te veel betaald voor hun gas en elektriciteit.

10 reacties

 • pieter klaasjes

  3 maanden geleden
  Leuk mensen die hier aan mee doen, zelfde als de massa aan mensen die meedoen met woz claims.. je krijgt nu geld terug om vervolgens de kosten voor komende jaren hoger te maken en het geld weer opnieuw te betalen aan het bedrijf. Zo moeilijk is t toch allemaal niet om te begrijpen dat je jezelf en anderen in de vingers snijdt
 • Wilco Rorijs

  3 maanden geleden
  De evt. deelnemers zien het goud al opdoemen aan de horizon. Het is echter zoiets als gratis deelnemen aan een loterij en ieder weldenkend mens weet wie er uiteindelijk rijk van wordt. Voor de niet weldenkenden onder ons hierbij het antwoord, de organisator van deze loterij !
 • Ankie Bronckhorst

  3 maanden geleden
  Wij hebben destijds meegedaan aan Loterijverlies. De initiatiefnemer heeft er een mooie miljoenenvilla van gebouwd en geld doorgesluisd naar het buitenland. Dat waren we mooi kwijt. Ik ga dus niet meer meedoen aan een massaclaim.
 • P Burger

  3 maanden geleden
  Het lijkt sympathiek van GoBaxter maar is dat natuurlijk niet, het gaat hen net als de energiebedrijven om geld.
 • Geert Loermans

  3 maanden geleden
  @J Bos Pieters, lees de reactie van Theo Binnendijk maar eens aandachtig.