De Zeeuwse band Bløf met zanger/gitarist Paskal Jakobsen, bassist Peter Slager, toetsenist/gitarist Bas Kennis en drummer Norman Bonink tijdens het eerste van drie optredens in Paradiso.
Volledig scherm
PREMIUM
De Zeeuwse band Bløf met zanger/gitarist Paskal Jakobsen, bassist Peter Slager, toetsenist/gitarist Bas Kennis en drummer Norman Bonink tijdens het eerste van drie optredens in Paradiso. © ANP / ANP Kippa

Nachtclubs vinden geluidslimiet ‘onzin’, Paradiso bereid tot gesprek met regering

gehoorschadeHet Nederlandse nachtleven en de Koninklijke Horeca Nederland (KHN) voelen weinig voor een verlaging van de wettelijke geluidsnorm om de toename van gehoorschade bij jongeren de kop in te drukken. Preventie is belangrijker en gebeurt al volop, stellen zij. Bijvoorbeeld met het aanbieden van oordoppen. Paradiso laat weten bereid te zijn te praten over een eventuele verplichting van een geluidslimiet.

4 reacties

 • Wilma van Well

  3 maanden geleden
  Ja, de horeca zou eens wel wat willen bijdragen buiten het zoveel mogelijk drank verkopen. Geluid zachter. Verplichten, klaar!
 • Els Weber-van Dreuten

  3 maanden geleden
  Betalen ze straks dan ook de gehoorapparaten in plaats van de ziektekostenverzekeringen, denk het niet. Regeren is vooruitzien.
 • Guus Valk

  3 maanden geleden
  'Horeca ziet niks in verbod op aanranding, werkt aanrandingen op andere plaatsen in de hand'
 • martien vondenhoff

  3 maanden geleden
  wel geld om flink te drinken maar geld voor oordopjes niet hoe gek kan het zijn martien vondenhoff