Anne-Marije Buckens.
Volledig scherm
PREMIUM
Anne-Marije Buckens. © Koen Verheijden

Op een recessie heb je geen grip, maar je kunt je er wel tegen wapenen

ColumnAnne-Marije Buckens (34) heeft ruim tien jaar een bedrijf waarmee ze 50-plussers aan werk helpt. Ze schrijft over de mensen die ze ontmoette en aan werk heeft geholpen.

3 reacties

 • petra damme

  2 maanden geleden
  gejah , niemand hoeft in de bijstand zitten. Er is genoeg werk . en verpichte keuring wia , zijn genoeg die weer aan het werk kunnen .
 • M Reuvers

  2 maanden geleden
  een economie floreerd als iedereen in een maatschappij wat te besteden heeft. Grote groepen doen door rechts beleid niet meer aan de economie mee. De ondernemers snijden zichzelf in de vingers door op de huidige coalitie partijen te blijven stemmen. Voor grote groepen mensen is het overleven geworden, ook voor mensen die werken. Wat dus anders moet is de verdeling van geld. Alles in de economie is en blijft vertrouwen en dat is weg en nog lang niet terug.
 • gejah nijman

  2 maanden geleden
  dat is leuk gezegd, maar mensen die nu in de bijstand zitten kunnen niets met jouw woorden. De boodschappen zijn zo duur geworden dat zij nu bijna niet meer rond kunnen komen. En dan het gas. Grapjas. Iemand die een goed salaris verdient kan dit nog wel aan. Maar een grote groep mensen NIET.