Een fysieke winkel van Coolblue in Eindhoven. Eigenaren Pieter Zwart en investeringsbedrijf HAL hebben besloten de beursgang van het bedrijf opnieuw uit te stellen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een fysieke winkel van Coolblue in Eindhoven. Eigenaren Pieter Zwart en investeringsbedrijf HAL hebben besloten de beursgang van het bedrijf opnieuw uit te stellen. © Rob Engelaar

Waarom Coolblue wéér de beurs niet op gaat: ‘Beleggers twijfelen over prijs’

Coolblue stelt opnieuw zijn beursgang uit. De Rotterdamse witgoed- en elektronicagigant vindt dat er te veel onzekerheid is op de financiële markten. Drie redenen waarom ‘eindbaas’ Pieter Zwart het risico op dit moment liever niet neemt. 

  1. Topman Nike doet schokkende bekentenis: 'Ik heb vroeger een tiener doodgeschoten’

    Topman Nike doet schokkende bekentenis: 'Ik heb vroeger een tiener doodgescho­ten’

    Een prominente bestuurder van een sportmerk heeft in een geruchtmakend interview bekend dat hij in de jaren zestig een tienerjongen heeft doodgeschoten. Het gaat om de 72-jarige Larry Miller, topman van Nike Basketball en zustermerken Jordan en Converse. ,,Het vreet me vanbinnen op”, zegt de Amerikaanse zakenman over zijn lang bewaarde geheim. De schokkende bekentenis komt voorafgaand aan de lancering van zijn nieuwe boek, dat volgend jaar verschijnt.