Hoofdkantoor van het fusiebedrijf VodafoneZiggo.
Volledig scherm
Hoofdkantoor van het fusiebedrijf VodafoneZiggo. © ANP XTRA

Wangedrag bij VodafoneZiggo: medewerkers weg na 16 meldingen

bedrijfsrechercheTv-en internetaanbieder VodafoneZiggo heeft dit jaar de arbeidsovereenkomst met enkele medewerkers beëindigd vanwege grensoverschrijdend gedrag. Uit onderzoek van een extern bedrijfsrecherchebureau is gebleken dat de meldingen van de slachtoffers ‘authentiek en accuraat zijn’, meldt een woordvoerder aan deze site. Het gaat in totaal om zestien meldingen die onafhankelijk van elkaar zijn gedaan.

2 reacties

 • richard Tass

  3 maanden geleden
  Grensoverschrijdend gedrag altijd onderzoeken. Maar een bedrijf kan dit ook gebruiken om van kritische werkgevers af te komen. Als iemand anoniem jou beschuldigt kun je je niet verdedigen. Ik zou de rechtbank opzoeken en dit aanvechten als ik niets verkeerd had gedaan. Dus ik mag jou niet want ik wil die promotie ik zal dit wel even recht zetten op mij manier En dan verhoord worden door een ingehuurt recherchebureau klint al heel vreemd.
 • Henk Gelder

  3 maanden geleden
  Misschien gaat de klantenservice nu wel functioneren als ze niet meer bang hoeven te zijn slachtoffer te worden.
 1. Medewerker VodafoneZiggo op non-actief na klachten grensoverschrijdend gedrag: ‘We zijn geschrokken’
  UPDATE

  Medewerker Vodafone­Zig­go op non-ac­tief na klachten grensover­schrij­dend gedrag: ‘We zijn geschrok­ken’

  Een medewerker van tv-en internetaanbieder VodafoneZiggo is tijdelijk op non-actief gezet vanwege vermeend grensoverschrijdend gedrag. De maatregel volgt na verschillende meldingen door collega’s bij een van de vertrouwenspersonen. VodafoneZiggo is een onderzoek gestart naar de aantijgingen in samenwerking met een extern bureau, meldt een woordvoerder aan deze site.