Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Wegkijken kan echt niet meer

DE WEEK VAN PHLIPPENSandra Phlippen is hoofd Nederland bij het economisch bureau van ABN Amro en universitair docent aan de Erasmus School of Economics.

‘Biomassa is een bom onder het klimaat’ kopte deze site eergisteren. Oh nee, dacht ik, daar gaat wéér een optie om te verduurzamen verloren. Gelukkig gaat het alleen om niet-gecertificeerde biomassa. Voor die energie blijkt dat het tempo waarin de bomen verbrand worden veel hoger ligt dan ze aangroeien en CO2 uit de lucht zuigen. Wie had een paar jaar geleden kunnen denken dat dit soort technisch nieuws voorpagina’s zou halen. We leven in een heftige tijd.

  1. Tien tips om het meeste uit je LinkedIn-profiel te halen

    Tien tips om het meeste uit je Lin­kedIn-pro­fiel te halen

    Met de zeeën van tijd die de coronacrisis aan veel mensen biedt, kun je eindelijk eens je LinkedIn-profiel van vers bloed voorzien. LinkedIn is een waardevol platform voor werknemers én (startende) ondernemers. Jezelf profileren, netwerken, relaties beheren, nieuw personeel vinden; het kan er allemaal. Maar hoe pak je dat het beste aan? LinkedIn-specialist Victor Huiting gaf in december 2019 op De Ondernemer 10 tips op om het meeste uit jouw profiel te halen.