Nederlandse klanten bestellen nu schoenen en kleding bij Zalando, vanaf eind deze maand komen daar verzorgingsproducten bij.
Volledig scherm
Nederlandse klanten bestellen nu schoenen en kleding bij Zalando, vanaf eind deze maand komen daar verzorgingsproducten bij. © REUTERS

Zalando breidt assortiment uit met duizenden beautyproducten

Zalando breidt haar assortiment in Nederland uit met duizenden beauty- en verzorgingsproducten. Vanaf woensdag 28 augustus kunnen Nederlandse klanten ruim 8500 producten van meer dan 200 merken bij de online modereus bestellen. 

  1. Zuid-Korea klaagt Samsung-baas opnieuw aan voor gesjoemel bij fusie

    Zuid-Ko­rea klaagt Sams­ung-baas opnieuw aan voor gesjoemel bij fusie

    De nieuwe zaak gaat over vermeende manipulatie van aandelenprijzen bij een fusie van twee Samsung-filialen in 2015. Een van de bedrijven zou met opzet de waarde van het bedrijf hebben verlaagd, zodat Lee daarvan kon profiteren. Door de bewuste fusie kreeg Lee meer controle over de Samsung-groep en over het kroonjuweel Samsung Electronics, het grootste bedrijf van Zuid-Korea. Lee werd eerder beschuldigd van omkoping. Hij zou paarden als geschenk hebben gegeven om steun te krijgen van de regering van voormalig president Park Geun-hye voor de genoemde fusie. Dit was de kwestie waarvoor hij eerder circa een jaar in de cel zat. De zaak werd in 2018 opgeschort, maar het hooggerechtshof heeft die opschorting onlangs weer ingetrokken.