Volledig scherm
PREMIUM
© thinkstock

Zo krijg je in vijf stappen (weer) grip op je geld

Wil je meer geld overhouden aan het einde van de maand? In The Happy Financial legt personal finance blogger Marjan Heemskerk (34) uit hoe je geld voor jou laat werken in plaats van andersom.

Tot een paar jaar geleden had Heemskerk geen overzicht over haar financiën. ,,Terwijl ik als registeraccountant grote bedrijven over hun financiën adviseerde, kwam ik zelf geld te tekort’’, vertelt ze. Toen ze theezakjes van kantoor meenam om thuis iets anders te drinken dan water, besefte ze dat het roer om moest.

Na een tijdje kreeg Heemskerk weer greep op haar financiën en begon ze daar zelfs plezier in te krijgen. Sinds twee jaar deelt ze haar ervaring en kennis als fulltime blogger en vlogger op haar website The Happy Financial, waar ze artikelen plaatst over personal finance. En nu is er het gelijknamige boek, waarin ze de lezer met een vijfstappenplan helpt om zijn of haar financiële doel te bereiken. De auteur licht de stappen graag toe.

  1. TUI hoopt op 1 juli weer naar zonbestemmingen te vliegen

    TUI hoopt op 1 juli weer naar zonbestem­min­gen te vliegen

    Nu het coronavirus in Europa minder agressief om zich heen grijpt, proberen reisorganisaties in allerijl voor het zomerseizoen te redden wat er te redden valt. TUI, de grootste touroperator van Nederland, hoopt vanaf 1 juli weer toeristen naar zonbestemmingen te brengen. Dinsdag moet duidelijk worden of de reisadviezen voor het buitenland versoepeld worden. ,,We beginnen met twee vluchten per week, vanuit daar gaan we verder werken.”