Irene van den Berg.
Volledig scherm
PREMIUM
Irene van den Berg. © Joost Hoving

Zwarte lijst van de Belastingdienst is ongekend schandaal

ColumnIrene van den Berg is journalist en columnist, gespecialiseerd in financiële psychologie. Zij probeert ons economische gedrag te verklaren.

4 reacties

 • petra damme

  1 maand geleden
  rutten krijgt overal de schuld van . niets is goed . maar er zitten meer daar . nu de nieuwe maatregelen komen ze zijn weer flink aan het uitdelen. dat gaat ook niet goed. en dan krijg hij zeker ook de schuld ? nou ik denk eerder D66
 • Johann Janssen

  2 maanden geleden
  @Geert zeker dat den pias de schuld krijgt moet hij maar geen ministerpresident worden. trouwens dit te vergelijken met Max slaat nergens op dat is een andere vorm van sport. hier gaat het om de politiek.
 • Geert Loermans

  2 maanden geleden
  Goh, die Rutte krijgt ook overal de schuld van. Straks is hij schuldig aan het niet wereldkampioen worden van Max e.d. Zo lust ik er nog wel een paar.
 • M Reuvers

  2 maanden geleden
  het uiteindelijke resultaat van machtspolitiek zoals dat door Rutte wordt bedreven is een wantrouwende massa en de enkeling die van dit systeem profiteren. De formatie van het nieuwe kabinet laat zo lang op zich wachten omdat betrokken partijen alles aan het dicht timmeren zijn. De beloofde nieuwe bestuurscultuur zal een wassen neus blijken te zijn, maar er is 1 troost, dit nieuwe kabinet heeft dus vanaf dag 1 niet de steun van de bevolking en zal dus snel ten val komen.