Volledig scherm
De overgang waar het meisje werd vastgepakt door de man. © Politie Ede

10-jarig meisje in Ede lastiggevallen door man die haar een dag eerder naar school volgde

UpdateEDE - Een tienjarig meisje is op 19 juni lastiggevallen door een man op een fiets; hij pakte haar hardhandig vast. Een dag eerder volgde diezelfde man het meisje al toen ze naar school fietste.

Dat meldt de politie Ede op Facebook. De man viel het meisje tussen 12.30 en 12.45 uur lastig in de buurt van de spoorwegovergang bij de Telefoonweg in Ede, ter hoogte van de Kwantum. Een passant bemoeide zich met de situatie waardoor het meisje zich los kon maken.

Een dag eerder reed dezelfde man op zijn fiets achter haar aan toen ze naar school fietste. Wie de man is, is niet bekend. Het meisje kende hem niet persoonlijk. De politie is op zoek naar de man en wil daarnaast in gesprek met de passant die het meisje hielp. Ook is aanvullende informatie nog steeds welkom.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei