20 maanden cel voor Edese jihadiste

De Edese Senabel al N. (35) moet 30 maanden de gevangenis in, waarvan 10 voorwaardelijk, voor het uitreizen naar IS-gebied en het lidmaatschap van de terroristische organisatie. Dat heeft de rechtbank in Rotterdam bepaald.

13 reacties

 • draemer75

  2 jaar geleden
  Nou als het op het binnenhof gebeurd vind ik het niet zo erg. Zij zijn tenslotte hiervoor verantwoordelijk!
 • Geert kolks

  2 jaar geleden
  Daar zitten er nog veel meer en maken daar het land kapot. Maar dat lees je niet in de krant. Kijk maar eens naar Malmö wat daar al niet gebeurt.
 • Robin Valentino

  2 jaar geleden
  Ongelooflijk !!! leve de democratie.  Er is natuurlijk maar 1 oplossing mogelijk: Heb je gekozen voor IS dan kan je niet meer terug. Fijn dat we hier belasting voor moeten betalen totdat 1(ex)IS'er toch maar bedenkt om eens een bomgordel om te doen. Dan is het land te klein....Beter voorkomen dan genezen.
 • Ben

  2 jaar geleden
  Wat moeten we toch met al die lui? Heel snel weg uit eurabie. Over 15 jaar denk, groen linkers, en d’66 aan de macht. Wat een ellende. 
 • DJK

  2 jaar geleden
  Ik denk dat het u in Zweden zwaar zal tegenvallen.
 1. Kartritje met beste vriendje kost Sven (14) zijn leven, vader van jonge bestuurder beleeft ‘nachtmerrie’

  Kartritje met beste vriendje kost Sven (14) zijn leven, vader van jonge bestuurder beleeft ‘nachtmer­rie’

  Een onschuldig ritje in een kart is afgelopen weekend in het Gelderse dorpje Lunteren uitgelopen op een ‘nachtmerrie van onbegrijpelijke omvang’. Dat zegt de vader van de 14-jarige jongen die het off-road voertuig bestuurde. Door een aanrijding met een bestelbus kwam zijn beste vriendje Sven om het leven. Hij zat achterop. ,,Het verdriet is ondraaglijk voor de vele mensen die hierbij zijn betrokken”, schrijft de vader in een openbaar relaas op Facebook.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei