In de voormalige V&D in Ede aan de Achterdoelen wordt volop gewerkt, waarom is onduidelijk.
Volledig scherm
PREMIUM
In de voormalige V&D in Ede aan de Achterdoelen wordt volop gewerkt, waarom is onduidelijk. © DG

Aan huis gebonden om corona, maar wel de hele dag bouwoverlast: Kan dat zomaar?

EDE - Bewoners van de Achterdoelen in Ede zijn naar de gemeente gestapt om een einde te maken aan volgens hen hevige geluidsoverlast. Bouw- of sloopactiviteiten in de voormalige V&D onder hun woningen zorgen volgens hen voor een in dagen van corona onaanvaardbare situatie.

15 reacties

 • Gelderse Gravin

  2 jaar geleden
  dank je wel !
 • Josefien

  2 jaar geleden
  Helaas komen naast de prachtige initiatieven van betrokken mensen ook dit bij sommigen naar boven.
 • Josefien

  2 jaar geleden
  Het verbaast mij dat er toch mensen zijn die zo weinig empathie hebben met de bewoners. Ik begrijp dat er veel van hen op leeftijd zijn die door de ellendige situatie nu aan huis gekluisterd zijn. Ik begrijp goed als je dan ook nog in de herrie moet zitten het helemaal geen pretje is. In deze tijd lijkt me dat belangrijker dan dat de bouw wat vertraging oploopt.
 • Gelderse Gravin

  2 jaar geleden
  Niets te danken Willem. Ik vind het erg dat mensen noodgedwongen thuis moeten blijven. Niet even een ommetje of afleiding om de zorgen even opzij te zetten. Als je dan in huis ook al geen rust kan vinden, omdat je ernstige geluidshinder van bouw ondervindt is dat schrijnend. Waarom juist nu.. ? In deze tijd totaal geen rekening met een ander houden is triest. Trouwens, laten we eerlijk zijn....de Achterdoelen is afzichtelijk en er valt geen eer aan te behalen. Laten wij eer behalen door hart te hebben voor de mens. Hier in onze fijne warme samenleving ,  de gelukkigste gemeente van NL. 
 • pipo

  2 jaar geleden
  Bedoel je hoeven in plaats van hoeveel ?

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei