Timothy is gisteravond samen met zijn vriendin ( op achtergrond ) in hun auto aangevallen met stokken en met een shovel in een sloot geduwd.
Volledig scherm
Timothy is gisteravond samen met zijn vriendin ( op achtergrond ) in hun auto aangevallen met stokken en met een shovel in een sloot geduwd. © Herman Stöver

Aangifte van poging tot moord door aangevallen persfotograaf Timothy

DEN HAAG (ANP) - De persfotograaf die maandagavond samen met zijn vriendin werd aangevallen in Lunteren heeft aangifte gedaan van poging tot doodslag of moord. Zijn auto werd maandag ondersteboven gegooid door een shovel. Hij en zijn vriendin raakten bekneld en konden worden bevrijd door de brandweer. De politie hield maandag al twee verdachten aan.

 1. Omstanders duwen auto persfotograaf opzettelijk met shovel in sloot in Lunteren: ‘Dit is levensgevaarlijk’
  Play
  PREMIUM
  Video

  Omstanders duwen auto persfoto­graaf opzette­lijk met shovel in sloot in Lunteren: ‘Dit is levensge­vaar­lijk’

  LUNTEREN - Een persfotograaf en zijn vriendin zijn maandagavond in Lunteren aangevallen door omstanders tijdens een vermeende autobrand. De auto van de fotograaf werd opzettelijk in de sloot geduwd met een shovel en vervolgens ook nog op de kop gegooid. Twee mannen zijn aangehouden en zitten nog vast. Betrokkenen reageren geschokt op de gebeurtenissen.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei